Close

Ponožky

Funkčné ponožky CALZA XT55, čierne, XTECH

Skladom: 12 položiek

13,50 € s DPH

Detaily

Funkčné ponožky značky XTECH, vhodné na nosenie v rozmedzí teplôt -10°C až +15°C.

Ponožky využijete pri najrôznejších športových aktivitách i pri bežnom nosení ako módny doplnok.

Ponožky majú vynikajúce izolačné schopnosti, regulujú teplotu nôh a vďaka špeciálne vyvinutým materiálom sa hodia na všetky outdoor aktivity.

Ponožky dokonale priliehajú na chodidlá a lýtka, absorbujú pot, odvádzajú ho na povrch a tak napomáhajú držať nohy v suchu počas pohybu.

Suchšia pokožka znamená zníženú tepovú frekvenciu, čím sa vylučuje menej kyseliny mliečnej a to umožňuje ostávať dlhšie v pohybe.

Materiálové zloženie: 80% Dryarn (Polypropylén) , 11% X-Pro (Polyamid), 9% Lycra (Elastan)

Použité materiály a technológie výroby:

V spoločnosti XTECH maximalizovali výkonnosť svojich výrobkov a vybrali si úplne novú cestu, pokiaľ ide o použité materiály.

Všetky spoločnosti obvykle vyrábajú svoje výrobky s textíliami, ktoré sú na trhu a výsledkom je, že majú podobné výrobky ale chýbajú im činnosti vo výskume a vývoji.

Ambiciózny projekt značky XTECH zahŕňa štúdium a výrobu priadzí špeciálne vytvorených a vyvinutých v súčinnosti s analytickým laboratóriom podľa ich spracovateľských techník, typu použitých strojov a vlastností, ktoré musí mať hotový výrobok.

Výsledkom je nové vlákno XPRO s výnimočnými vlastnosťami, ktoré je vyrobené na mieru a výlučne pre XTECH.

                                                        XPRO

Značka XPRO je jednou z priadzí, ktoré skúmala a vyvíjala spoločnosť XTECH. Je to polyamidové mikrovlákno pozostávajúce z lineárnych makromolekúl získaných polykondenzáciou bifunkčných zlúčenín.

V podstate vďaka svojej mnohovláknovej sekcii zaručuje priedušnosť, mäkkosť na dotyk, odolnosť proti opotrebeniu a ľahkosť.

V kombinácii s polypropylénom sa vlastnosti týchto dvoch priadzí spoja a vzniknú výrobky s nenapodobiteľnými vlastnosťami. Recept na vytvorenie tohto vlákna je úzkostlivo strážený v kanceláriách XTECH a zostáva prísne tajný!

                                                         LYCRA

Lycra® je obchodný názov pre elastan vyrábaný od roku 2004 firmou Invista. Vlákno obsahuje viac ako 85% polyuretánu, jeho elastickosť spočíva v chemickom spojení tuhého urethanu s amorfným segmentom z polyesteru.

Vyrába sa ako multifilament, jednotlivé elementárne vlákna sú zlepené dohromady. Vzhľadom k tomu, že je Lycra takmer vždy zmiešaná s inou tkaninou, najčastejšie s bavlnou alebo polyesterom, tak po oblečení vytvorí doslova druhú kožu.

Človek s jedinečnými krivkami sa predtým často stretával s tým, že mu oblečenie nesedelo, vďaka Lycre tomu však tak už nie je.

Lycra sa totiž dokáže dokonale prispôsobiť telu, a to bez obmedzenia pohybu. Elastické vlákno tak umožňuje voľný pohyb, ktorý oceníte nielen pri športe. Vďaka tomu, že sa vlákno natiahne, keď je to potrebné, alebo stiahne, keď je v pokoji, zaisťuje väčšie pohodlie po celých 24 hodín.

                                                         DRYARN

Dryarn® je inovatívne polypropylénové mikrovlákno, ktoré zaručuje vysokú úroveň výkonu aj v extrémnych podmienkach použitia. Je to technologický a inovatívny produkt, ktorý je odolný, ľahký, izolačný a priedušný. 

Dryarn® mikrovlákno je hygienické, príjemné na nosenie a šetrné k životnému prostrediu.

Jeden z údajov, ktorý vyšiel najavo pri laboratórnych testoch, je schopnosť vylúčiť pot 167-krát rýchlejšie a účinnejšie ako tradičná bavlna. Tepelnoizolačná kapacita Dryarn® je jedinečná a vytvára priedušnú bariéru, ktorá pôsobí ako izolátor pri vstupe a ako prostriedok odvádzania potu smerom von. To všetko v prospech zdravej mikroklímy, priaznivej pre našu pohodu, ktorá umožňuje, že pokožka zostane suchá a teplá v zimných mesiacoch, a zároveň suchá a chladná v letných mesiacoch. Izolačná kapacita vyššia ako pri vlne umožňuje znížiť počet vrstiev odevov na sebe, čo zaručuje väčšiu voľnosť pohybu. Stabilný a ideálny stav „suchého“ tkaniva vopred inhibuje tvorbu baktérií, ktoré spôsobujú zápach, odstraňuje riziko podráždenia, alergií a dermatitídy.

Vlastnosti

Zloženie 80 % polypropylen, 11 % polyamid, 9 % elastan
Funkčné ponožky CALZA XT55, čierne, XTECH XT071-39/42 Varianta: čierna
Veľkosť: 39-42

Skladom: 5 položiek (to ship now)

13,50 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

Funkčné ponožky CALZA XT55, čierne, XTECH XT071-35/38 Varianta: čierna
Veľkosť: 35-38

Skladom: 3 položky (to ship now)

Pozor: skladom posledné kusy

13,50 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

Funkčné ponožky CALZA XT55, čierne, XTECH XT071-43/46 Varianta: čierna
Veľkosť: 43-46

Skladom: 4 položky (to ship now)

13,50 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

Close